People Innovation Excellence

PASTRY, BAKERY AND CHOCOLATE (6 Credits)

Learning Outcomes:

On successful completion of this course, student will be able to: Explain the functionality of the equipment and basic materials used in making bread, Chocolate and cakes; Describe the processing of bread, cakes, Chocolate and desserts; Demonstrate how to make bread and cakes.

Topics:

  1. Equipment and Utensil;
  2. Ingredient;
  3. Bread;
  4. Cream and Custard;
  5. Cookies;
  6. Cakes;
  7. Pastry and Chocolate

 


Published at : Updated

Periksa Browser Anda

Check Your Browser

Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

Apabila Anda melihat pesan ini, berarti Anda masih menggunakan browser Internet Explorer seri 8 / 7 / 6 / ...

Sebagai informasi, browser yang anda gunakan ini tidaklah aman dan tidak dapat menampilkan teknologi CSS terakhir yang dapat membuat sebuah situs tampil lebih baik. Bahkan Microsoft sebagai pembuatnya, telah merekomendasikan agar menggunakan browser yang lebih modern.

Untuk tampilan yang lebih baik, gunakan salah satu browser berikut. Download dan Install, seluruhnya gratis untuk digunakan.

We're Moving Forward.

This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

If you are viewing this message, it means that you are currently using Internet Explorer 8 / 7 / 6 / below to access this site. FYI, it is unsafe and unable to render the latest CSS improvements. Even Microsoft, its creator, wants you to install more modern browser.

Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.

  1. Google Chrome
  2. Mozilla Firefox
  3. Opera
  4. Internet Explorer 9
Close