People Innovation Excellence

Food Nutrition

Learning Outcomes

On successful completion of this course, students will be able to: Evaluate Food Nutrition; Create food with special dietary order; Evaluate cycle menu for dietary; Calculate nutrition needs

 

Topics

  1. Introduction to Human Nutrition
  2. The Vitamins
  3. Minerals and Trace Elements
  4. Measuring Food Intake
  5. Food Composition
  6. Food and Nutrition: Policy and Regulatory Issues
  7. Nutrition Research Methodology
  8. Food Safety: A Public Health Issue of Growing Importance
  9. Food and Nutrition – Related Diseases: The Global Challenge

 


Published at :

Periksa Browser Anda

Check Your Browser

Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

Apabila Anda melihat pesan ini, berarti Anda masih menggunakan browser Internet Explorer seri 8 / 7 / 6 / ...

Sebagai informasi, browser yang anda gunakan ini tidaklah aman dan tidak dapat menampilkan teknologi CSS terakhir yang dapat membuat sebuah situs tampil lebih baik. Bahkan Microsoft sebagai pembuatnya, telah merekomendasikan agar menggunakan browser yang lebih modern.

Untuk tampilan yang lebih baik, gunakan salah satu browser berikut. Download dan Install, seluruhnya gratis untuk digunakan.

We're Moving Forward.

This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

If you are viewing this message, it means that you are currently using Internet Explorer 8 / 7 / 6 / below to access this site. FYI, it is unsafe and unable to render the latest CSS improvements. Even Microsoft, its creator, wants you to install more modern browser.

Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.

  1. Google Chrome
  2. Mozilla Firefox
  3. Opera
  4. Internet Explorer 9
Close