People Innovation Excellence

Beverage for Culinary

Learning Outcomes

On successful completion of this course, students will be able to: Define Spirits and Liqueurs use in the kitchen; Create Recipe using Spirits and Liqueurs; Prepare Food using Spirits and Liqueurs

Topics

  1. Introduction
  2. Spirit
  3. Liqueurs
  4. Fortified Wines
  5. Non-Alcoholic Mixers
  6. Soups and Starters
  7. Fish and Seafood
  8. Meat, Poultry and Game
  9. Vegetables and Vegetarian Dishes
  10. Desserts, Ices and Candies
  11. Tarts and Pies
  12. Cakes and Gateux

 


Published at :

Periksa Browser Anda

Check Your Browser

Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

Apabila Anda melihat pesan ini, berarti Anda masih menggunakan browser Internet Explorer seri 8 / 7 / 6 / ...

Sebagai informasi, browser yang anda gunakan ini tidaklah aman dan tidak dapat menampilkan teknologi CSS terakhir yang dapat membuat sebuah situs tampil lebih baik. Bahkan Microsoft sebagai pembuatnya, telah merekomendasikan agar menggunakan browser yang lebih modern.

Untuk tampilan yang lebih baik, gunakan salah satu browser berikut. Download dan Install, seluruhnya gratis untuk digunakan.

We're Moving Forward.

This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

If you are viewing this message, it means that you are currently using Internet Explorer 8 / 7 / 6 / below to access this site. FYI, it is unsafe and unable to render the latest CSS improvements. Even Microsoft, its creator, wants you to install more modern browser.

Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.

  1. Google Chrome
  2. Mozilla Firefox
  3. Opera
  4. Internet Explorer 9
Close