People Innovation Excellence

ASIAN CUISINE (2/4 Credits)

Learning Outcomes:

On successful completion of this Course, students will be able to: Identify General and Asian Cuisine specific kitchen equipment, utensils and their uses; Explain Asian culinary terms used in basic Asian cuisine including give the examples; Demonstrate cooking method and cooking techniques used in Asian Cuisine.

Topics:

  1. Introduction Asian food
  2. India & Pakistan
  3. Chinese (Szechuan)
  4. Indonesia
  5. Malaysia
  6. Singapore
  7. Chinese (Cantonese)
  8. Korea
  9. Japanese
  10. Asian Buffet
  11. Vietnam
  12. Thailand
  13. Philippines
  14. introduction to Asian Cuisine
  15. India&Pakistan
  16. Chinese (Szechuan)
  17. Korea
  18. Japanese
  19. Malaysia
  20. Singapore
  21. Indonesia
  22. Chinese (Cantonese)
  23. Philippines
  24. Vietnam
  25. Thailand
  26. Asian Buffet

 


Published at : Updated

Periksa Browser Anda

Check Your Browser

Situs ini tidak lagi mendukung penggunaan browser dengan teknologi tertinggal.

Apabila Anda melihat pesan ini, berarti Anda masih menggunakan browser Internet Explorer seri 8 / 7 / 6 / ...

Sebagai informasi, browser yang anda gunakan ini tidaklah aman dan tidak dapat menampilkan teknologi CSS terakhir yang dapat membuat sebuah situs tampil lebih baik. Bahkan Microsoft sebagai pembuatnya, telah merekomendasikan agar menggunakan browser yang lebih modern.

Untuk tampilan yang lebih baik, gunakan salah satu browser berikut. Download dan Install, seluruhnya gratis untuk digunakan.

We're Moving Forward.

This Site Is No Longer Supporting Out-of Date Browser.

If you are viewing this message, it means that you are currently using Internet Explorer 8 / 7 / 6 / below to access this site. FYI, it is unsafe and unable to render the latest CSS improvements. Even Microsoft, its creator, wants you to install more modern browser.

Best viewed with one of these browser instead. It is totally free.

  1. Google Chrome
  2. Mozilla Firefox
  3. Opera
  4. Internet Explorer 9
Close